738 plaatsen beschikbaar 16/6 - 16/6/2018

Aanmelden Algemene Ledenvergadering 2018

Vier samen met ons de afsluiting van 2017, het jaar waarin de Munch, de Van Doesburg, het zwaard van Ommerschans en nog twintig andere kunstwerken aan onze gezamenlijke collecties zijn toegevoegd.

Na afloop van de Algemene ledenvergadering op zaterdag 16 juni nodigen wij u van harte uit voor een feestelijke, exclusieve ontvangst in het Allard Pierson Museum, waar wij graag met u het glas heffen op ons 135-jarig bestaan.

Oude Lutherse Kerk, Amsterdam
Kijk met ons mee naar de hoogtepunten van het afgelopen jaar en verheug u met ons op de plannen
voor ons jubileum.
Gastspreker: Wim Hupperetz (Directeur Allard Pierson Museum en buitengewoon hoogleraar cultuurgeschiedenis aan de VU): Uitdagingen voormusea in de 21ste eeuw

Allard Pierson Museum
Exclusieve, feestelijke ledenontvangst met o.a. een bezoek aan de tentoonstelling 1914-18 Wereld in kleur - Kleurenfotografie voor de Eerste Wereldoorlog

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier:

alvFormStart

* verplichte velden
** Indien aanmelding twee personen s.v.p. naam partner invullen.

Vergeet niet uw Rembrandtkaart mee te nemen.