Voor musea is het vaak moeilijk financiering te vinden voor de restauratie van schatten in hun collectie. Daarom heeft de Vereniging Rembrandt besloten haar taken te verruimen door naast aankopen en collectiegerelateerd onderzoek ook restauraties te gaan ondersteunen. Dankzij een royale schenking van de BankGiro Loterij kon zij in 2018 het BankGiro Loterij Restauratiefonds oprichten. Dat er draagvlak is voor deze nieuwe taak die de Vereniging zich heeft gesteld, blijkt uit de oprichting van een tweede fonds met het ondersteunen van restauraties in de doelstelling: het Groninger Fonds.

Zie, denk, doe mee

Als u zich hier aanmeldt ontvangt u onze maandelijkse nieuwsbrief. U kunt zich hier weer elk moment voor afmelden.

Vul hier uw e-mailadres in en meld u aan!
Aanmelding is mislukt, probeer opnieuw.
Dankuwel voor uw inschrijving.

Criteria voor steunverlening

Van Der Voort Amsterdam Museumbijgesneden
Als Kunst Je Lief Is Header 1920X1080
Uitgelicht