De kern van ieder museum is de eigen collectie. Door een gezamenlijke actie van de Vereniging Rembrandt en de Turing Foundation kunnen 45 musea door heel Nederland dat prachtig laten zien.

In de schijnwerpers

De 45 deelnemende musea presenteren elk een of meer kunstwerken waar ze trots op zijn. Dat kunnen publieksfavorieten zijn, maar ook nog vrijwel onontdekte parels, zoals de Indiase palempore in Amerongen, die vanwege het grote formaat zelden wordt getoond. Weten om welke werken het gaat en wat er bij u in de buurt te zien is? Bekijk het overzicht hieronder.

Opent in juni

BLKNWS Bonnefanten

BLKNWS (Black News)

Bonnefanten, Maastricht

18 juni 2020 t/m 18 april 2021

'BLKNWS is actueler dan ooit.'

Opent in juli

Opent in augustus

Opent in september

Opent in oktober

Nog geen exacte data

Meer weten over deze actie van de Vereniging Rembrandt en de Turing Foundation? Klik hier.

Op de hoogte blijven?

Als u zich hier aanmeldt, krijgt u bericht wanneer de Vereniging Rembrandt een nieuwe aankoop heeft helpen realiseren. Ook ontvangt u onze maandelijkse nieuwsbrief met het allerlaatste verenigingsnieuws.

Vul hier uw e-mailadres in en meld u aan!
Aanmelding is mislukt, probeer opnieuw.
Dank u wel voor uw inschrijving.