Vanaf 75 euro

Gezel (2 personen)

Duolidmaatschap met twee Rembrandtkaarten op naam of één Rembrandtkaart op naam en een introducékaart. Voor de exclusieve ontvangsten ontvang je een uitnodiging voor twee personen.

110 euro per jaar

Gezel voor het leven

Word je Gezel voor het leven, dan geniet je voor de rest van je leven van de privileges die bij dit lidmaatschap horen. Voor leden van 35 jaar en ouder.

Eenmalig 2.000 euro

Gezel voor het leven (2 personen)

Samen kiezen voor een levenslang verbond met de Vereniging Rembrandt? Sluit een lidmaatschap voor het leven voor twee personen af. Voor leden van 35 jaar en ouder.

Eenmalig 3.000 euro

Privileges

Bewonder jouw favorieten

Rembrandtkaart

Lid van de Vereniging Rembrandt? Daarvoor zijn de gesteunde musea je dankbaar. Op vertoon van je Rembrandtkaart krijg je in meer dan 125 musea vrije toegang. Er is er dus altijd een bij jou in de buurt. Ontdek het hier.

Rembrandtkaart
Vind verdieping

Bulletin

Leden ontvangen drie keer per jaar het Bulletin van de Vereniging Rembrandt. In dit magazine vertellen we over de kunst die we met jouw steun hebben aangekocht, onderzocht en gerestaureerd. Verhalen die laten zien waarom jouw steun onmisbaar is.

Activiteiten preview Als kunst je lief is
Laat je inspireren

Activiteiten

Wie lid is van de Vereniging Rembrandt, wordt uitgenodigd voor onze bijeenkomsten en ontvangsten. Denk bijvoorbeeld aan exclusieve previews van nieuwe tentoonstellingen en lezingen door inspirerende sprekers.

Meester

Meester_Als kunst je lief is