Cadeaulidmaatschap 1
26 november 2018 Vereniging

Geef een lidmaatschap als kerstcadeau!

Omdat 2019 een Rembrandtjaar is, pakken musea uit met verschillende bijzondere tentoonstellingen over Rembrandt en de Gouden Eeuw. De leden van de Vereniging Rembrandt zitten bij die evenementen op de voorste rij. Laat ook anderen meegenieten en geef een lidmaatschap als kerstcadeau!

De ontvanger van het cadeaulidmaatschap heeft op vertoon van zijn of haar Rembrandtkaart vrije toegang tot de vaste collecties van 121 musea en tot de vele speciale ontvangsten die musea in 2019 voor de leden van de Vereniging Rembrandt organiseren. Ook ontvangt hij of zij drie keer per jaar het Bulletin.

Een cadeaulidmaatschap is al mogelijk voor 28 EURO en kan hier worden aangevraagd.

Leeuw Van Rembrandt Bijgesneden

Op de Rembrandtkaart van 2019 prijkt deze tekening van een leeuw door Rembrandt, aangekocht voor het Rijksmuseum met steun van de Vereniging Rembrandt in 1895

Als Kunst Je Lief Is Header 1920X1080
Uitgelicht