Voorkant Bulletin 2018 Iii
26 november 2018 Vereniging

Nieuwe Bulletin

Het najaarsnummer van het Bulletin is uit! Met hierin onder andere stukken over recente aankopen gesteund door de Vereniging Rembrandt, waaronder een 16de-eeuws noppenglas vol inscripties voor Gemeentemuseum Den Haag en een 500 jaar oude ceintuur voor het Museum voor Religieuze Kunst te Uden. Maar ook een artikel over hoe het Van Gogh Museum op een veiling in New York naast een schilderij van Edouard Manet greep. In het hoofdartikel 'Mensen hebben benen' buigt Cultuurhistorica Gunay Uslu zich over de vraag hoe om te gaan met erfgoed in een land dat steeds diverser wordt.

Leden van de Vereniging Rembrandt krijgen het Bulletin gratis thuisgestuurd, niet-leden kunnen het hier bestellen voor EURO 7,50.

Als Kunst Je Lief Is Header 1920X1080
Uitgelicht

Bezoek meer dan 40 musea in een dag tijdens de tentoonstelling 'Als kunst je lief is'

Bekijk 'Als kunst je lief is'