V Rembrandt A Ledenv Stedelijk Museum 4996
Vereniging 18 mei 2019

Ledenontvangst 29 juni 2019

Vier met ons de hoogtepunten uit 2018 en hoor meer over onze toekomstplannen tijdens de Algemene Ledenvergadering. Aansluitend is er een ontvangst in het vernieuwde Museum De Lakenhal. Hier krijgt u de gelegenheid de dankzij uw steun door Museum De Lakenhal aangekochte en gerestaureerde werken weer te zien in hun nieuwe vaste opstelling. Deze bijeenkomsten zijn uitsluitend toegankelijk voor leden van de Vereniging Rembrandt.

16.00 - 17.15 uur: Algemene Ledenvergadering, Leidse Schouwburg, Leiden
17.30 - 19.00 uur: Ontvangst Museum De Lakenhal, Leiden

De agenda van de Algemene Ledenvergadering met toelichting vindt u hier. Leden ontvangen het jaarverslag over 2018 per post rond 18 mei.

Aanmelden

Leden van de Vereniging Rembrandt zijn van harte welkom bij de Algemene Ledenvergadering en/of de ontvangst in Museum De Lakenhal. We zien uw aanmelding graag uiterlijk 19 juni tegemoet via de onderstaande link naar het aanmeldformulier (aanmelding is ook mogelijk met de antwoordkaart in uw papieren uitnodiging die u samen met het jaarverslag 2018 ontvangt.)

2018 was een feestjaar met de jubileumtentoonstelling Als kunst je lief is in het Kröller-Müller Museum te Otterlo. Voor één keer bracht de Vereniging Rembrandt tachtig door haar gesteunde aankopen bij elkaar, afkomstig uit maar liefst veertig musea. De tentoonstelling heeft aan 116.500 bezoekers duidelijk gemaakt waarom musea moeten blijven verzamelen en hoe onmisbaar betrokken kunstliefhebbers hierbij zijn.

Blikt u op 29 juni met ons terug op dit succes en denkt u mee over hoe wij van nog grotere betekenis kunnen zijn voor de Collectie Nederland? Het bestuur draagt op deze middag onder andere een nieuw bestuurslid en nieuwe leden voor de raad van adviseurs voor, en beantwoordt uw vragen over de activiteiten van de Vereniging.