Partner sinds 2022

De Vereniging Rembrandt helpt Nederlandse musea bij aankopen, restauraties en onderzoek, om hun collecties te verrijken. Die missie sluit naadloos aan bij de waarden van Rembrandtje. Daarom is Rembrandtje sinds 2022 partner van de Vereniging Rembrandt. Rembrandtje doneert 50 eurocent per verkocht product aan de Vereniging Rembrandt. Op die manier draagt zij direct bij aan de kunstcollectie van Nederland. Zodat wij, en generaties na ons, kunnen genieten van kunst die fascineert en inspireert.

Nieuwsgierig geworden? Bestel uw eigen Rembrandtjes.

Ga naar de webshop
Historische inspiratiebron

Rembrandt van Rijn was lid van een schildersgilde. In deze exclusieve artistieke genootschappen kregen de leden een penning, die ze altijd bij zich droegen. De gildepenning van Rembrandt is tot op de dag van vandaag bewaard gebleven. Deze vormt de inspiratiebron voor de Rembrandtjes van chocolade.

Eerlijke cacao

De Rembrandtjes worden gemaakt van cacaobonen uit het district Tyela in Tanzania, waar cacaoboeren rechtstreeks een eerlijke prijs krijgen voor hun product. Daardoor kunnen ze op duurzame wijze cacao telen en zichzelf en hun gezinnen een goed leven bieden.

Bijdragen aan onze missie

Wilt u zelf rechtstreeks bijdragen aan onze missie? Word lid van de Vereniging Rembrandt.

Word lid
Rembrandtje verpakking 12 vrijstaand low res
Alexandra Marie Cecile Thijs 30 cm 300 dpi

'Dankzij het partnerschap met de Vereniging Rembrandt draag ik samen met mijn relaties direct bij aan het verrijken van de kunstcollectie van Nederland.'

Alexandra Hutter managing director van Rembrandtje B.V.