Een bijzondere ALV

De Algemene Ledenvergadering van 2022 in de Geertekerk in Utrecht wordt een bijzondere bijeenkomst, want wij nemen afscheid van Fusien Bijl de Vroe als directeur van de Vereniging Rembrandt. Bovendien is dit de kans om kennis te maken met haar opvolger, Geert-Jan Janse. Aansluitend op de ALV is er een exclusieve ontvangst in het Centraal Museum, waar Rembrandts Vaandeldrager te zien zal zijn. Taco Dibbits, directeur van het Rijksmuseum, zal in de kerk een inleiding geven op deze historische aankoop.

Agenda

Via onderstaande knop komt u uit bij de agenda van de ALV. Hebt u vragen over de agendapunten die u graag tijdens de ALV behandeld wilt zien? Dan verzoeken wij u die uiterlijk op 9 juni a.s. te sturen naar het volgende e-mailadres:

alv@verenigingrembrandt.nl

Agenda
Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

De Geertekerk is gelegen op ongeveer 15 minuten loopafstand vanaf Centraal Station Utrecht. Het Centraal Museum ligt op ongeveer 25 minuten loopafstand vanaf het Centraal Station en op 10 minuten loopafstand van treinstation Vaartsche Rijn. U kunt vanaf het Centraal Station ook gebruikmaken van buslijn 2 richting Museumkwartier. De Geertekerk en het Centraal Museum liggen op 10 minuten loopafstand van elkaar.

Auto

De binnenstad van Utrecht is autoluw en de parkeerruimte is vooral in het weekend beperkt, dus wij adviseren u, indien mogelijk, met het openbaar vervoer te komen. Mocht u toch met de auto komen, dan kunt u gebruik maken van een van de parkeergarages in of rond het centrum, of van een van de P+R transferiums aan de randen van de stad. Zie voor meer informatie: https://www.parkeren-utrecht.n..

Film en fotografie

Zowel tijdens de ALV als tijdens de ontvangst in het Centraal Museum zal worden gefilmd en gefotografeerd. Deze opnames kunnen worden gebruikt in een film over de Vereniging Rembrandt en voor andere communicatiedoeleinden.

Deze bijeenkomst is alleen voor leden; vergeet uw Rembrandtkaart niet!

Aanmelden

Voorgedragen als nieuw niet-uitvoerend bestuurder

Voorgedragen als nieuw lid van de raad van adviseurs

Bekijk ook

Bestuur

Bestuur
Panathaneische amfoor uitsnede