4 vormen

Ten minste € 350 per jaar

Jonge Meester

Hebt u een brede interesse in kunst? Bezoekt u regelmatig musea, maar zou u graag meer willen weten over hoogtepunten uit ons openbaar kunstbezit om zo uw favoriete verzamelgebied te ontdekken? Kies dan voor het Jonge Meesterlidmaatschap. Dit biedt u de mogelijkheid de schatten van de Collectie Nederland te verkennen tijdens Zondag met Rembrandt. Dit is een lidmaatschap voor twee personen.

Meer informatie
Ten minste € 1.000 per jaar

Leermeester

Hebt u een duidelijke voorliefde voor een bepaald verzamelgebied en vindt u het van belang dat ook anderen van uw favoriete kunst kunnen genieten? Als Leermeester kunt u uw schenking toewijzen aan aankopen binnen het Themafonds van uw voorkeur. Wanneer het door u gesteunde Themafonds wordt ingezet voor de aankoop van een kunstwerk, wordt u uitgenodigd voor een exclusieve presentatie in het museum. U wordt daarnaast uitgenodigd voor de jaarlijkse Leermeesterlezing. Dit is een lidmaatschap voor twee personen.

Meer informatie
Ten minste € 2.500 per jaar

Grootmeester

Als Grootmeester hebt u de mogelijkheid net als een Leermeester uw gift toe te wijzen aan een van onze vijftien Themafondsen. Ook wordt u uitgenodigd voor een exclusieve presentatie in het museum wanneer het door uw gesteunde Themafonds is ingezet voor de verwezenlijking van een kunstaankoop. Bovendien kunt u deelnemen aan de Meesterschouw, een intieme bijeenkomst waarin specialisten een kijkje achter de schermen geven. Dit is een lidmaatschap voor twee personen.

Meer informatie
Ten minste € 15.000 per jaar

Hollandse Meester

Met het Hollandse Meesterlidmaatschap kunt u een Rembrandtfonds op Naam oprichten. U bepaalt de naam en, in samenspraak met de Vereniging Rembrandt, de doelstelling van het fonds. U draagt zo op een heel persoonlijke wijze bij aan de Collectie Nederland. Wanneer het door u opgerichte Fonds op Naam wordt ingezet voor de verwezenlijking van een aankoop, wordt u uitgenodigd voor een exclusieve presentatie in het museum. Daarnaast geniet u dezelfde privileges van een Grootmeester. Dit is een lidmaatschap voor twee personen.

Meer informatie
Bekijk ook

Rembrandtkaart

Rembrandtkaart
Header Rembrandtkaart
Leeuw Van Rembrandt Detail
Rembrandtjaar 2019

39 Rembrandts in Nederland, met dank aan onze leden.

Meer informatie