Naast contributielidmaatschappen kent de Vereniging Rembrandt ook lidmaatschapsvormen met extra privileges. Als Meester kunt u uw betrokkenheid bij onze gezamenlijke kunstcollecties meer kleur geven en tegelijkertijd optimaal genieten van de fiscale voordelen die de overheid u biedt.

4 vormen

Ten minste € 350 per jaar

Jonge Meester

Hebt u een brede interesse in kunst? Bezoekt u regelmatig musea, maar zou u graag meer willen weten over hoogtepunten uit ons openbaar kunstbezit om zo uw favoriete verzamelgebied te ontdekken? Kies dan voor het Jonge Meesterlidmaatschap. Dit biedt u de mogelijkheid de schatten van de Collectie Nederland te verkennen tijdens Zondag met Rembrandt. Dit is een lidmaatschap voor twee personen.

Meer informatie
Ten minste € 1.000 per jaar

Leermeester

Hebt u een duidelijke voorliefde voor een bepaald verzamelgebied en vindt u het van belang dat ook anderen van uw favoriete kunst kunnen genieten? Als Leermeester kunt u uw schenking toewijzen aan aankopen binnen het Themafonds van uw voorkeur. Wanneer het door u gesteunde Themafonds wordt ingezet voor de aankoop van een kunstwerk, wordt u uitgenodigd voor een exclusieve presentatie in het museum. U wordt daarnaast uitgenodigd voor de jaarlijkse Leermeesterlezing. Dit is een lidmaatschap voor twee personen.

Meer informatie
Ten minste € 2.500 per jaar

Grootmeester

Als Grootmeester hebt u de mogelijkheid net als een Leermeester uw gift toe te wijzen aan een van onze vijftien Themafondsen. Ook wordt u uitgenodigd voor een exclusieve presentatie in het museum wanneer het door uw gesteunde Themafonds is ingezet voor de verwezenlijking van een kunstaankoop. Bovendien kunt u deelnemen aan de Meesterschouw, een intieme bijeenkomst waarin specialisten een kijkje achter de schermen geven. Dit is een lidmaatschap voor twee personen.

Meer informatie
Ten minste € 15.000 per jaar

Hollandse Meester

Met het Hollandse Meesterlidmaatschap kunt u een Rembrandtfonds op Naam oprichten. U bepaalt de naam en, in samenspraak met de Vereniging Rembrandt, de doelstelling van het fonds. U draagt zo op een heel persoonlijke wijze bij aan de Collectie Nederland. Wanneer het door u opgerichte Fonds op Naam wordt ingezet voor de verwezenlijking van een aankoop, wordt u uitgenodigd voor een exclusieve presentatie in het museum. Daarnaast geniet u dezelfde privileges van een Grootmeester. Dit is een lidmaatschap voor twee personen.

Meer informatie
Bekijk ook

Cadeaulidmaatschap

Cadeaulidmaatschap
Alma Tadema Amo Te Ama Me
©