De musea zijn de Vereniging Rembrandt zeer dankbaar voor haar steun bij de versterking van hun collecties. Daarom bieden zij haar leden op vertoon van de Rembrandtkaart vrije toegang.

Het museum in

Onze levens worden steeds drukker en musea daardoor steeds belangrijker. Een museum is een plek waar wij die nodige time-out kunnen nemen van de sleur van alledag. Het is een plek waar wij onze nieuwsgierigheid kunnen voeden en die ons hernieuwde energie kan geven. Wat ook de reden is dat u naar het museum gaat, de Rembrandtkaart brengt een bezoek iets dichterbij.

Heel Nederland

Vrije entree

Met de Rembrandtkaart hebt u vrije entree tot ruim 120 musea in heel Nederland. Van de allerkleinste tot de allergrootste.

Bekijk alle gesteunde musea
Musea die niet behoren tot de gesteunde musea, maar de Rembrandtkaart wel accepteren:
  • Alphen aan den Rijn: Archeon
  • Amsterdam: Huis Marseille (50% korting op entree)
  • Amstelveen: Museum Jan van der Togt
  • Bergen: Museum Kranenburgh
  • 's-Gravenhage: Museum de Gevangenpoort
  • Kampen: Stedelijk Museum Kampen
  • Rotterdam: Chabot Museum, Nederlands Fotomuseum
  • Tilburg: Museum De Pont

Op de hoogte blijven?

Als u zich hier aanmeldt, krijgt u bericht wanneer de Vereniging Rembrandt een nieuwe aankoop heeft helpen realiseren. Ook ontvangt u onze maandelijkse nieuwsbrief met het allerlaatste verenigingsnieuws, zoals informatie over ontvangsten en gesteunde projecten.

Vul hier uw e-mailadres in en meld u aan!
Aanmelding is mislukt, probeer opnieuw.
Dank u wel voor uw inschrijving.

Cadeaulidmaatschap

Foto ┬® Rgerritsen 6962
Leeuw Van Rembrandt Detail
Rembrandtjaar 2019

39 Rembrandts in Nederland, met dank aan onze leden.