Drie vormen

Vanaf € 350

Jonge meester

Hebt u een brede interesse in kunst? Bezoekt u regelmatig musea, maar zou u graag meer willen weten over hoogtepunten uit ons openbaar kunstbezit om uw favoriete verzamelgebied te ontdekken? Kies dan voor het Jonge Meesterlidmaatschap. Dit biedt u de mogelijkheid de schatten van de Collectie Nederland te verkennen tijdens Zondag met Rembrandt.

Meer informatie
Vanaf € 1.000

Leermeester

Hebt u een duidelijke voorkeur voor een bepaald verzamelgebied binnen de Collectie Nederland en vindt u het van belang dat ook anderen van uw favoriete kunst in onze gezamenlijke collecties kunnen blijven genieten? Met het Leermeester-lidmaatschap kunt u uw schenking toewijzen aan aankopen binnen uw favoriete verzamelgebied.

Meer informatie
Vanaf € 2.500

Meester

In gesprek met een conservator over uw favoriete verzamelgebied, luisteren naar een veilingexpert of van gedachten wisselen met een verzamelaar? Als Meester bekijkt u aankopen vanuit het perspectief van de Collectie Nederland en gaat u in een select gezelschap mee op ontdekkingstocht in binnen- en buitenland onder persoonlijke begeleiding van een kunstexpert.

Meer informatie
Bekijk ook

Hollandse Meester

Hollandse meester
Rembrandt Van Rijn Self Portrait Kenwood Bijgesneden En Iets Verkleind
Gainsborough Landschap Met Twee Koeien Een Herder En Een Melkmeid Bijgesneden
crowdfunding

Fan van Aelbert Cuyp en Engelse romantiek? Help het Dordrechts Museum aan een topstuk van Thomas Gainsborough.

Lees verder