Houckgeest ophangen
25 Stedelijk Carrousel MP iets minder verkleind

Wij zijn
Vereniging Rembrandt

Kunst verrast, ontroert en verbindt. Honderden Nederlandse musea maken de ontmoeting tussen jou en kunst mogelijk. Maar die kunst komt daar niet vanzelf. Doe mee en help samen met onze 16 duizend leden kunst te verzamelen, onderzoeken en restaureren. Zo verbreden en verdiepen wij de kunstcollectie van Nederland. Voor iedereen.

Lees onze missie
Kijk naar jouw kunst

Rembrandtkaart

Lid van de Vereniging Rembrandt? Daarvoor zijn de gesteunde musea je dankbaar. Op vertoon van je Rembrandtkaart krijg je in meer dan 125 musea vrije toegang. Er is er dus altijd één bij jou in de buurt. Ontdek het hier.

Lees meer over de Rembrandtkaart
Met elkaar verzameld

Laatst gesteunde aankopen

Acties

Mijn Rembrandt

Wat is jouw Rembrandt?

Het beleven van kunst is een heel persoonlijke ervaring. Zo heeft iedereen een eigen 'Rembrandt': een kunstwerk waarnaar je steeds wilt terugkeren. Dat kan een Mondriaan zijn of Vermeer, maar ook een Griekse vaas of een hedendaags wandkleed. Heb jij ook een 'Rembrandt'?

Naar de inzendingen
Het belang van verzamelen

Ongekende verhalen

De Vereniging Rembrandt was partner van het Van Gogh Museum bij de tentoonstelling Ongekend. Ontdek hier de verhalen achter de negen aanwinsten die met steun van de Vereniging Rembrandt zijn verworven en op de tentoonstelling te zien waren.

Naar de verhalen
Kunst online

Digitale rondleidingen

Zin in kunst, maar even geen zin om het museum in te gaan? Bekijk dan een van onze filmpjes, waarin museumdirecteuren en conservatoren vertellen over hun favoriete kunst.

Bekijk

Hoe kan ik bijdragen?

Wil je helpen topkunst toegankelijk te maken voor iedereen? Word dan lid en verzamel mee.

Als dank krijg je

• Vrije toegang tot meer dan 125 musea
  • Verdieping via ons Bulletin
  • Uitnodigingen voor previews, rondleidingen en andere activiteiten
Word lid
Overlay merkvideo nieuw

Samen met ruim 16 duizend leden verbreden en verdiepen wij de openbare kunstcollecties van Nederland. Duur filmpje: 30 seconden.