Noord Holland 2x
Napels banner
Rembrandtje
Stavenisse
Vermeer Het melkmeisje

Wij zijn
Vereniging Rembrandt

Kunst verrast, ontroert en verbindt. Honderden Nederlandse musea maken de ontmoeting tussen jou en kunst mogelijk. Maar die kunst komt daar niet vanzelf. Doe mee en help samen met onze 16 duizend leden kunst te verzamelen, onderzoeken en restaureren. Zo verbreden en verdiepen wij de kunstcollectie van Nederland. Voor iedereen.

Lees onze missie
Kijk naar jouw kunst

Rembrandtkaart

Lid van de Vereniging Rembrandt? Daarvoor zijn de gesteunde musea je dankbaar. Op vertoon van je Rembrandtkaart krijg je in meer dan 125 musea vrije toegang. Er is er dus altijd één bij jou in de buurt. Ontdek het hier.

Lees meer over de Rembrandtkaart
Met elkaar verzameld

Laatst gesteund

Acties

Bij jou in de buurt

Vereniging Rembrandt in Utrecht

De vaandeldrager van Rembrandt is van 2 tot en met 30 juni te zien in Centraal Museum Utrecht. Kom langs om het meesterwerk te bewonderen, samen met andere topstukken die de leden van de Vereniging Rembrandt hebben helpen verwerven.

Lees meer
Speciale uitgave

Lees alles over De vaandeldrager

De vaandeldrager reist van 30 april 2022 tot en met 7 mei 2023 langs alle provincies. Ter gelegenheid van deze tournee is een publicatie gemaakt, waarin je alles leest over dit meesterwerk van Rembrandt.

Lees meer
Crowdfunding

Op de bres voor Hieronymus

In het dorpje Stavenisse is een parel te vinden: het praalgraf van Hieronymus van Tuyll van Serooskerke, gemaakt door Rombout Verhulst. Maar niet voor lang meer: het marmer brokkelt langzaam af. Daarom springt de Vereniging Rembrandt bij - hopelijk met uw steun.

Lees meer
Crowdfunding

Geef Rhenen een gezicht

Jan van Goyen legde Rhenen maar liefst 28 keer vast. Deze schilderijen zijn overal ter wereld te zien, behalve in Rhenen zelf. Stadsmuseum Rhenen heeft de unieke kans om een van Van Goyens mooiste gezichten op Rhenen te verwerven. De Vereniging Rembrandt helpt daarbij - hopelijk met uw steun.

Lees meer

Hoe kan ik bijdragen?

Wil je helpen topkunst toegankelijk te maken voor iedereen? Word dan lid en verzamel mee.

Als dank krijg je

  • Vrije toegang tot meer dan 125 musea
  • Verdieping via ons Bulletin
  • Uitnodigingen voor previews, rondleidingen en andere activiteiten
Word lid
Overlay merkvideo2022