Waarom partner worden?

Netwerk en bereik

De Vereniging Rembrandt is het oudste crowdfundingsplatform van Nederland, en heeft daarmee een groot bereik. Samen met onze partners zetten we ons in om onze gezamenlijke boodschap zo breed mogelijk te verspreiden. We maken uw bedrijfsnaam en -logo bijvoorbeeld zichtbaar voor onze bijna 17 duizend leden en andere geïnteresseerden, onder meer via onze website, ons kunstmagazine en onze nieuwsbrief.

Delen in kennis

We delen onze kennis van kunst met plezier met u. Daarom verwelkomen we u graag tijdens speciale ontvangsten, bijvoorbeeld naar aanleiding van een gesteunde aankoop of de opening van een tentoonstelling. Ook organiseren we met plezier presentaties voor uw medewerkers en relaties. Op die manier raakt u nauw betrokken bij de maatschappelijke waarde van het verzamelen, bewaren en doorgeven van kunst. Het lidmaatschap van de Vereniging Rembrandt geeft uw medewerkers en relaties de mogelijkheid hun kennis van kunst nog verder te vergroten - bijvoorbeeld via de Rembrandtkaart, waarmee zij toegang krijgen tot ruim 125 Nederlandse musea.

Teruggeven aan de maatschappij

Ondernemen draait om meer dan winst maken. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is dan ook sterk in opkomst. Via een samenwerking met de Vereniging Rembrandt geeft u terug aan de maatschappij en maakt u meer impact. Matchen de missie en waarden van uw bedrijf met die van de Vereniging Rembrandt? Samen met u ontwikkelen we een optimale samenwerking.

Michiel Huisinga

Partner worden?

Hebt u vragen? Ik help u graag.

Michiel Huisinga, relatiemanager Zakelijk Mecenaat

070 427 1720
huisinga@verenigingrembrandt.nl

Onze partners

Smaakvolle samenwerking

Rembrandtje

Het Rembrandtje, een gildepenning van chocolade, is een eerbetoon aan de nalatenschap van Rembrandt van Rijn. Het is niet alleen een hommage aan deze kunstenaar, maar ook aan zijn veelzijdige oeuvre, dat we in musea door heel Nederland kunnen bewonderen.

Meer over deze samenwerking
Kunstkennis doorgeven

The School of Life

The School of Life Amsterdam heeft als doel om mensen meer voldoening uit het leven te laten halen, onder andere via kunst. De Vereniging Rembrandt helpt daarbij.

Meer over deze samenwerking
Turing website1
Kunst voor iedereen

Turing Foundation

De Turing Foundation en de Vereniging Rembrandt hebben een gedeeld doel: zo veel mogelijk mensen laten genieten van de schatten in ons gemeenschappelijk kunstbezit. Tijdens de coronacrisis sloegen de Vereniging Rembrandt en de Turing Foundation de handen ineen om musea een hart onder de riem te steken en in 2022 zijn we een actie gestart om gedroomde bruiklenen mogelijk te maken.

ANBI

De Vereniging Rembrandt is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Ook is de Vereniging Rembrandt een erkend goed doel.

Lees meer
Bekijk ook

Lid worden

Lid worden
JRAT Kunstmuseum header 2