Onze missie

Wij komen op voor het mooie

De Nederlandse kunstcollecties behoren tot de beste ter wereld. De Vereniging Rembrandt zorgt ervoor dat deze collecties ons kunnen blijven inspireren. Dat doen we met kennis en passie. Met oog voor verleden, heden en toekomst.

Lees meer
Onze geschiedenis

Sinds 1883 onmisbaar

De Vereniging Rembrandt heeft een rijke geschiedenis. Wat begon op een veiling in 1883, is uitgegroeid tot een netwerk van kunstliefhebbers, die zich samen inzetten voor de versterking van de Nederlandse kunstcollectie.

Lees meer
Onze organisatie

Wij brengen kunst dichterbij

Maak kennis met de gezichten achter de Vereniging Rembrandt. Met hun expertise, netwerk en bevlogenheid zorgen zij voor het welvaren van de organisatie.

Lees meer
Onze fondsen

Gericht geven

Leden van de Vereniging Rembrandt kunnen zelf bepalen wat zij willen steunen. Met een gift aan een van onze fondsen geven zij gericht. Ook kunnen zij hun eigen fonds oprichten. Zo dragen zij concreet en persoonlijk bij aan de versterking van de kunstcollectie van Nederland.

Lees meer
Onze financiën

Met hulp van velen

De Vereniging Rembrandt is onafhankelijk. Om onze missie te kunnen uitvoeren, vertrouwen wij op de steun van onze leden en begunstigers.

Lees meer