Hoe werkt het?

Promovendi die financiële steun nodig hebben voor de afronding van hun promotieonderzoek kunnen een aanvraag indienen bij de Vereniging Rembrandt. De aanvrager dient hierin onder andere een beschrijving te geven van het onderzoeksproject en van het specifieke deel waarvoor steun wordt gevraagd. De aanvraag wordt in behandeling genomen door de beoordelingscommissie onderzoeksbeurzen. Het bestuur van de Vereniging Rembrandt besluit op basis van het advies van deze commissie over de toekenning van de beurs. Er zijn twee aanvraagrondes per jaar: 1 april en 1 oktober. Promovendi die een aanvraag willen doen, worden verzocht vooraf contact op te nemen met de secretaris onderzoeksbeurzen, Gerdien Wuestman (wuestman@verenigingrembrandt.nl).

Leeuw Van Rembrandt Detail
Rembrandtjaar 2019

39 Rembrandts in Nederland, met dank aan onze leden.