Gelooft u ook in de kracht van kunst die met iedereen kan worden gedeeld? Draag dan bij aan de missie van de Vereniging Rembrandt.

3 opties

Hoe kan ik bijdragen?

20190629 077 Lakenhalverkleind

Lid worden

Betrokken worden bij de Collectie Nederland en genieten van verschillende privileges? U bent al lid bij de Vereniging Rembrandt vanaf € 75 per jaar (€ 28 voor jongeren tot en met 28 jaar).

Foto Bezoekers Akjli Voor De Munch

Geven

Door te schenken aan de Vereniging Rembrandt geeft u meer kleur aan uw betrokkenheid bij onze gezamenlijke kunstcollecties. Groot of klein, elke gift is welkom.

Preview Rv 84

Nalaten

Wilt u uw liefde voor kunst doorgeven? Via een erfstelling of legaat kunt u op zeer persoonlijke wijze bijdragen aan de Collectie Nederland.

Vrije toegang

Rembrandtkaart

De musea zijn de Vereniging Rembrandt zeer dankbaar voor haar steun bij de versterking van hun collecties. Daarom bieden zij haar leden op vertoon van de Rembrandtkaart vrije toegang. Weten waar de Rembrandtkaart geldig is? Klik op onderstaande link.

Tentoonstellingen met gesteunde aankopen

Portretkop Cyprus I 2013 8 1 3
van 11 okt. 2019 tot 15 mrt. 2020 Rijksmuseum van Oudheden, Leiden

Eiland in beweging

0 38 462 1963 1 1 1
van 1 feb. 2020 tot 10 mei 2020 Kunstmuseum Den Haag, Den Haag

Breitner vs Israels

Op de hoogte blijven?

Als u zich hier aanmeldt, krijgt u bericht wanneer de Vereniging Rembrandt een nieuwe aankoop heeft helpen realiseren. Ook ontvangt u onze maandelijkse nieuwsbrief met het allerlaatste verenigingsnieuws.

Vul hier uw e-mailadres in en meld u aan!
Aanmelding is mislukt, probeer opnieuw.
Dank u wel voor uw inschrijving.