3 opties

Hoe kan ik bijdragen?

20190629 077 Lakenhal Bijgesneden

Lid worden

Betrokken worden bij de Collectie Nederland en genieten van verschillende privileges? U bent al lid bij de Vereniging Rembrandt vanaf € 75 per jaar (€ 28 voor jongeren tot en met 28 jaar).

Foto Bezoekers Akjli Voor De Munch

Geven

Door te schenken aan de Vereniging Rembrandt geeft u meer kleur aan uw betrokkenheid bij onze gezamenlijke kunstcollecties. Groot of klein, elke gift is welkom.

Preview Rv 84

Nalaten

Wilt u uw liefde voor kunst doorgeven? Via een erfstelling of legaat kunt u op zeer persoonlijke wijze bijdragen aan de Collectie Nederland.

Vrije toegang

Rembrandtkaart

De musea zijn de Vereniging Rembrandt zeer dankbaar voor haar steun bij de versterking van hun collecties. Daarom bieden zij haar leden op vertoon van de Rembrandtkaart vrije toegang. Weten waar de Rembrandtkaart geldig is? Klik op onderstaande link.

Tentoonstellingen met gesteunde aankopen

Portretkop Cyprus I 2013 8 1 3
van 11 okt. 2019 tot 15 mrt. 2020 Rijksmuseum van Oudheden, Leiden

Eiland in beweging

Op de hoogte blijven?

Als u zich hier aanmeldt, krijgt u bericht wanneer de Vereniging Rembrandt een nieuwe aankoop heeft helpen realiseren. Ook ontvangt u onze maandelijkse nieuwsbrief met het allerlaatste verenigingsnieuws, zoals informatie over ontvangsten en gesteunde projecten.

Vul hier uw e-mailadres in en meld u aan!
Aanmelding is mislukt, probeer opnieuw.
Dank u wel voor uw inschrijving.
Leeuw Van Rembrandt Detail
Rembrandtjaar 2019

39 Rembrandts in Nederland, met dank aan onze leden.