De Nachtwacht van Rembrandt hangt weer op zaal Bestanddeelnr 900 8559
Vr favorieten highlight home
Dürer De grote graszode verkleind en uitsnede

Wij zijn
Vereniging Rembrandt

De Vereniging Rembrandt vervult een unieke rol binnen het Nederlandse culturele landschap: met ruim 16.000 bevlogen leden zet zij zich in voor de bescherming en versterking van onze openbare kunstcollecties. Zij doet dit werk al 137 jaar lang onafhankelijk van de overheid, musea of andere organisaties.

Lees onze missie

Als ik heel rijk was, zou ik mecenas van beroep zijn. Door lid te zijn van de Vereniging Rembrandt voel ik me dat toch een beetje.

1 van onze ruim 16.000 leden Meer over onze leden

Zien, delen en doorgeven

De Vereniging Rembrandt zet zich in voor de bescherming en verrijking van de Collectie Nederland. Zodat wij en generaties na ons kunnen genieten van kunst die fascineert en inspireert.

Tentoonstellingen met gesteunde aankopen

0 38 462 1963 1 1 1
van 1 feb. 2020 tot 10 mei 2020 Kunstmuseum Den Haag, Den Haag

Breitner vs Israels

Hoe kan ik bijdragen?

Gelooft u ook in de kracht van kunst? En wilt u helpen bij de verrijking en bescherming van de Collectie Nederland? Draag dan bij aan de missie van de Vereniging Rembrandt.

U krijgt

• Vrije toegang tot alle gesteunde musea
  • Bulletin (3 x per jaar)
  • Speciale openstellingen musea
World lid

Op de hoogte blijven?

Als u zich hier aanmeldt, krijgt u bericht wanneer de Vereniging Rembrandt een nieuwe aankoop heeft helpen realiseren. Ook ontvangt u onze maandelijkse nieuwsbrief met het allerlaatste verenigingsnieuws.

Vul hier uw e-mailadres in en meld u aan!
Aanmelding is mislukt, probeer opnieuw.
Dank u wel voor uw inschrijving.