4 vormen

Ten minste 350 euro per jaar

Jonge Meester

Hebt u een brede interesse in kunst? Bezoekt u regelmatig musea, maar zou u graag meer willen weten over hoogtepunten uit de Nederlandse kunstcollecties om zo wellicht uw favoriete verzamelgebied te ontdekken? Kies voor het Jonge Meesterlidmaatschap.

Meer informatie
Ten minste 1.000 euro per jaar

Leermeester

Hebt u een duidelijke voorliefde voor een bepaald verzamelgebied? Als Leermeester kunt u uw schenking toewijzen aan aankopen binnen het Themafonds van uw voorkeur. Wanneer het door u gesteunde Themafonds wordt ingezet voor een kunstaankoop, wordt u uitgenodigd voor een exclusieve presentatie in het museum. U bent daarnaast van harte welkom bij de jaarlijkse Leermeesterlezing.

Meer informatie
Ten minste 2.500 euro per jaar

Grootmeester

Als Grootmeester kunt u uw gift toewijzen aan een van onze Themafondsen. Ook wordt u uitgenodigd voor een exclusieve presentatie in het museum wanneer het door uw gesteunde Themafonds is ingezet voor een kunstaankoop. Bovendien kunt u deelnemen aan de Meesterschouw, een intieme bijeenkomst waarin specialisten een kijkje achter de schermen geven.

Meer informatie
Ten minste 15.000 euro per jaar

Hollandse Meester

Met dit lidmaatschap kunt u een Rembrandtfonds op Naam oprichten. U draagt zo op persoonlijke wijze bij aan de kunstcollecties van Nederland. Wanneer het door u opgerichte Fonds op Naam wordt ingezet voor een aankoop, wordt u uitgenodigd voor een exclusieve presentatie in het museum. Daarnaast geniet u dezelfde privileges van een Grootmeester.

Meer informatie
Bekijk ook

Cadeaulidmaatschap

Cadeaulidmaatschap
Moreelse Meisje bij een spiegel