Uitgelicht

Thomas Willeboirts Bosschaerts Zelfportret

De leden van de Vereniging Rembrandt steunden eerder ook de aankoop van een bijzonder zelfportret Thomas Willeboirts Bosschaert. Wanneer je De vaandeldrager van Rembrandt komt bekijken, ga dan vooral ook langs dit werk.

Lees meer over dit werk
Dankzij onze leden

Verzameld voor Noord-Brabant

Exclusief voor leden

Wakker worden met Rembrandt

Als Noord-Brabants lid van de Vereniging Rembrandt krijg je een exclusieve uitnodiging voor de ochtendlezing over De vaandeldrager in het Noordbrabants Museum op zondag 2 oktober. Zo leer je meer over dit bijzondere kunstwerk en haar geschiedenis. Gebruik bij het afsluiten van een lidmaatschap de promotiecode VAANDELDRAGERONTOUR.

Lees meer
Exclusief voor leden

Speciale uitgave

Ter gelegenheid van de tournee van De vaandeldrager is een publicatie gemaakt, waarin je alles leest over dit meesterwerk van Rembrandt. Gebruik bij het afsluiten van een lidmaatschap de promotiecode VAANDELDRAGERONTOUR, dan sturen we de publicatie zo snel mogelijk op.

Meer over deze uitgave
Ontdek

De vaandeldrager

Begin 2022 kocht de Staat der Nederlanden met steun van de Vereniging Rembrandt, de VriendenLoterij en het Rijksmuseum Fonds De vaandeldrager van Rembrandt aan. Lees meer over wat dit schilderij zo bijzonder maakt.

Meer over dit werk
Sinds 1883

Over Vereniging Rembrandt

De kunstcollectie van Nederland behoort tot de beste ter wereld. De Vereniging Rembrandt zorgt ervoor dat deze collectie ons kan blijven inspireren. We steunen musea bij aankopen, restauraties en onderzoek.

Lees meer
Bekijk ook

Rembrandt bij jou in de buurt

Rembrandt bij jou in de buurt
Rembrandt Vaandeldrager iets verkleind