Exclusief voor leden

Speciale uitgave

Ter gelegenheid van de tournee van De vaandeldrager is een publicatie gemaakt, waarin je alles leest over dit meesterwerk. Gebruik bij het afsluiten van een lidmaatschap de promotiecode VAANDELDRAGERONTOUR, dan sturen we de publicatie zo snel mogelijk op.

Meer over deze uitgave
Uitgelicht

Gezicht op de Grote of Sint-Laurenskerk

De vaandeldrager is niet het enige werk in Noord-Holland dat met steun van de leden van de Vereniging Rembrandt is aangekocht. Zo hielpen wij in 2016 bij de aankoop van een spectaculair landschap van Salomon van Ruysdael.

Lees meer over dit werk
Dankzij Vereniging Rembrandt

Verzameld voor Noord-Holland

Exclusief voor leden

Wakker worden met Rembrandt

Als Noord-Hollands lid van de Vereniging Rembrandt krijg je een exclusieve uitnodiging voor de ochtendlezing over De vaandeldrager in Stedelijk Museum Alkmaar op 3 juli. Zo leer je meer over dit bijzondere kunstwerk en haar geschiedenis. Nog nooit kwam Rembrandt zo dichtbij.

Lees meer
Nu te zien in Noord-Holland

De vaandeldrager in Alkmaar

Begin 2022 kocht de Staat der Nederlanden met steun van de Vereniging Rembrandt, de VriendenLoterij en het Rijksmuseum Fonds De vaandeldrager van Rembrandt aan. Wat maakt dit werk zo bijzonder?

Verder lezen
Verrijkend sinds 1883

Over Vereniging Rembrandt

De kunstcollectie van Nederland behoort tot de beste ter wereld. De Vereniging Rembrandt zorgt ervoor dat deze collecties ons kunnen blijven inspireren. We steunen musea bij aankopen, restauraties en onderzoek die de kunstcollectie van Nederland verrijken.

Lees meer
Bekijk ook

Rembrandt bij jou in de buurt

Rembrandt bij jou in de buurt
Rembrandt Vaandeldrager iets verkleind