Hoe werkt het?

Musea die financiële steun zoeken voor de restauratie van een kunstwerk uit de collectie en geen directe steun van de BankGiro Loterij ontvangen, kunnen een aanvraag indienen bij de Vereniging Rembrandt. Daarin geven zij onder andere een toelichting op het belang van het te restaureren kunstwerk en de noodzaak van de restauratie. De aanvraag wordt in eerste instantie in behandeling genomen door het bestuur van de Vereniging Rembrandt, dat de aanvraag beoordeelt op het belang van het behoud van het te restaureren kunstwerk. Bij een positief besluit wordt de aanvraag vervolgens beoordeeld door een commissie van vakinhoudelijke deskundigen. Aanvragen dienen te worden gericht aan de directeur van de Vereniging Rembrandt en kunnen het hele jaar worden ingediend.

Rembrandt Zelfportret
LIDMAATSCHAP

Voor € 75 een echte Rembrandt? Word lid en verzamel mee!

Onze lidmaatschappen